Select Page

Viestin arkkitehdiltä

Pellaksenmäen omakotialueen suunnittelun lähtökohtana on ollut rakentajan toive korkealaatuiselle, uudenaikaisen näkyiselle sekä tulevien vaatimusten huomioiminen ja sijoittuminen upeaan metsäalueeseen. Talot sijaitsevat metsäisellä rinteellä, jota ympäröivät suuret kuuset ja männyt. Suuret tontit on jätetty osittain luonnolliseen tilaan.

Suunnittelussa pidin tärkeänä saada mahdollisimman paljon valoa asuintiloissa ja terasseilla. Terassit avautuvat etelään ja lounaaseen, mutta niiden sijainti takaa edelleen oman rauhan ja hiljaisuuden.

Suuret ikkunat ja korkeat huoneet antavat huoneille ilmapiirin ja tilaa hengittää, samalla kun luodaan luontoa osana koteja. Hirsi rakennusmateriaalina on samalla mukava ja hengittävä, mikä tukee samaa ajatusta.

-Rakennusarkkitehti Sanna Bemeleit-Behr, AK-Plan Oy

Alue

Alueelle on suunniteltu kaksi omakotitaloa ja kaksi paritaloa eli yhteensä kuusi asuntoa neljällä erillisellä tontilla. Kun samantyyliset talot rakennetaan vierekkäin, muotoutuu yhtenäisen kokonaisuuden. Omakotitalojen pihalle käännytään Marinantien kautta ja paritalojen pihalle Irenentien kautta. Poispääsy alueelta kulkee Saarantien kautta Mustasaarentielle kääntyen etelään kohti Vaasaa tai pohjoiseen moottoritietä kohti Koivulahden suuntaan.

Pellaksenmäki on osa Sepänkylän keskustaa Mustasaaressa. Sijainti on Vaasan ja sen lähiympäristön yksi parhaita. Etäisyydet eri palveluihin ovat lyhyet, kuten Keskuskouluun 0,5 km, Sepänkylän keskustaan ​​0,5 km, Terveyskeskukseen 0,5 km, Kivihakaan 2,0 km, Vaasan keskustaan ​​noin 5 km ja Vaasan lentokentälle 10 km.

Asuminen

Asunnoille on ominaista moderni, ainutlaatuista, esteettisesti yhtenäistä sisä- ja ulkodesignia. Keskeiset talokomponentit, kuten kehikko, keittiö ja muut kaapistot niin kuin energiahuolto, hankitaan saman toimittajan toimesta.

Finnlamelli Oy valmistaa ja asentaa talojen hirsirungon lisävarusteineen, hyödyntäen “painumaton” liimapalkkia kestävyystakuulla. Finnlamellin hengittävissä hirsikodeissa on tutkitusti terveellinen ja puhdas sisäilma. Siksi ne sopivat hyvin myös allergikoille ja homeongelmia pelkääville.

Yksilöllisesti suunnitellut keittiöt niin kuin myöskin muut säilytystilat, toimittaa ja asentaa Noblessa Saksa. Keittiöt muodostavat harmonisesti sopeutetun kokonaisuuden, joka tarjoaa optimaalisen laatu-/hintasuhteen.

Jokaisessa asunnossa on energiajärjestelmä, joka perustuu geotermiseen lämpöön ja aurinkopaneeleihin. Energiajärjestelmä ottaa talteen ja varastoi energiaa ja näin ollen on mahdollisuus ladata autoja aurinkoenergialla.

Muita ratkaisuja, kuten ulkoalueita, voidaan muuttaa tietyissä rajoissa ja sovittujen korvausten mukaisesti.

Lisäarvoa asukkaille

Pellaksenmäki on erinomainen mahdollisuus elää ja asua palvelujen läheisyydessä ja silti luonnonläheisesti, dynaamisesti kehittyvässä Sepänkylässä. Valittuja materiaaleja ja ratkaisuja on harkittu perusteellisesti ottaen huomioon esteettiset, ekologiset, taloudelliset ja kokonaiskriteerit.

Ratkaisu säästää asukkaiden aikaa ja rahaa ja sen lisäksi antaa terveellistä hengitysilmaa, paljon päivänvaloa asuintiloihin ja turvaa jälleenmyyntiarvon. Asumisratkaisu, joka säästää aikaa, antaa terveyttä, voimaa ja energiaa kaikille perheenjäsenille luo lisäarvoa ja johtanee onnelliseen ja menestyksekkään perhe elämään.

Talo A

Huoneisto A1
Pinta-ala: 236,5m²
Huoneet: 5H+K+S

Huoneisto A1 kellari
Pinta-ala: 108m²

Huoneisto A2
Pinta-ala: 48,5m²
Huoneet: 2H+KK

Lokonaispinta-ala: 367m²

Katso suunnitelman piirustus

Talo B

Pinta-ala: 151,5m²
Huoneet: 5H+K+S

Katso suunnitelman piirustus

Talo C

Huoneisto C1
Pinta-ala: 141m²
Huoneet: 5H+K+S

Huoneisto C2
Pinta-ala: 141m²
Huoneet: 5H+K+S

Lokonaispinta-ala: 317m²

Katso suunnitelman piirustus

Talo D

Huoneisto D1
Pinta-ala: 121m²
Huoneet: 4H+K+S

Huoneisto D2
Pinta-ala: 163m²
Huoneet: 5H+K+S

Lokonaispinta-ala: 380m²

Katso suunnitelman piirustus

Kiinnostuneet pyydetään ottamaan yhteyttä ja voidaan datalaseilla järjestää VR käynnin asunnoissa.

Soittaa Roger Nybäck +358 50 066 2281 tai Minna Nybäck +358 50 345 8796 tai täytä alla oleva lomake.

5 + 10 =

Tunnetko jonkun, joka saattaa olla kiinnostunut Pellasbackenista? Auta meitä levittämällä uutisia Facebookissa tai Twitter!